YKSITYISYYS JA KOKEET

 

YKSITYISYYSPOLITIIKKA GDPR 2016/679

Henkilötietojen suojaamista koskevasta eurooppalaisesta asetuksesta johtuvien velvoitteiden mukaisesti n. 679/2016, GDPR) ja sen myöhemmillä muutoksilla, tämä sivusto kunnioittaa ja suojaa kävijöiden ja käyttäjien yksityisyyttä ja pyrkii kaikin mahdollisin ja oikeasuhteisin keinoin loukkaamaan käyttäjien oikeuksia.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee yksinomaan tämän sivuston online-toimintaa ja on voimassa sivuston kävijöille / käyttäjille. Se ei koske tietoja, jotka on kerätty muilla kanavilla kuin tällä verkkosivustolla.

Tietosuojakäytännön tarkoituksena on tarjota mahdollisimman läpinäkyvää tietoa siitä, mitä sivusto kerää ja miten se käyttää sitä.

Käyttämällä tätä sivustoa suostut henkilötietojesi käsittelyyn tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

 

SISÄLTÖHAKEMisto

  • Määritelmät
  • Henkilötietojen käsittelyn perusperiaatteet
  • Mitkä ovat oikeutesi henkilötietojesi käsittelyyn
  • Mitä henkilötietoja keräämme
  • Kenellä muulla on pääsy kerättyihin henkilötietoihin
  • Kuinka pidämme tietosi turvassa
  • Tietoja evästeistä
  • Rekisterinpitäjä, tietojenkäsittelijä ja yhteystiedot

 

MÄÄRITELMÄT
Henkilökohtaiset tiedot - kaikki tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä koskevat tiedot.
hoito - kaikki toiminnot tai toimintaryhmät, jotka käyttävät henkilötietoja.
Kiinnostunut aihe - luonnollinen henkilö, jonka henkilötietoja käsitellään.
Minor - alle 18-vuotias luonnollinen henkilö.
Rekisterinpitäjä: LINK MOTORS FRANCHISING SRL - Via Arduino n. 40-00162 - Rooma (Italia) - info@linkmotors.it

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN PERUSPERIAATTEET
Henkilötietojesi käsittelyssä noudatamme seuraavia periaatteita:
Käsittelyn laillisuus ja oikeellisuus: Jokainen tietojesi käsittely perustuu laillisiin perusteisiin, otamme aina huomioon sinun oikeudet ennen henkilötietojesi käsittelyä ja pyydettäessä toimitamme sinulle tietoja käsittelystä.
Käsittelyn tarkoitus: käsittelemme henkilötietojasi vain tässä tietosuojakäytännössä ilmoitettuihin tarkoituksiin.
Kerättyjen tietojen tarkoituksenmukaisuus, täydellisyys ja liikaa käsittelyn tarkoituksiin nähden: keräämme vain kullekin tarkoitukselle tarvittavat tiedot.
Tietojen säilyttäminen rajoitetun ajan siihen, mikä on välttämätöntä käsittelyn tarkoituksiin nähden: emme tallenna tietoja tarvittavan ajan jälkeen.
Suojaus: Teemme parhaamme tietojen tarkkuuden, eheyden ja turvallisuuden varmistamiseksi.


MITÄ OIKEUDESI OTAT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ
Kiinnostuneena osapuolena sinulla on seuraavat oikeudet:
Oikeus tietoihin eli oikeus tietää, mitä henkilötietojasi kerätään, miten niitä käsitellään ja mihin tarkoituksiin.
Oikeus tutustua, eli oikeus pyytää kopio tältä sivustolta kerätyistä henkilötiedoistasi.
Oikeus tietojen oikaisemiseen eli oikeus pyytää tietojen muuttamista tai poistamista ovat virheellisiä tai puutteellisia.
Oikeus rajoittaa tietojesi käsittelyä tapauksissa, joissa se on mahdollista.
Oikeus vastustaa käsittelyä, eli oikeus kieltää suostumuksesi tietojesi käsittelyyn yhtä tai useampaa tiettyä tarkoitusta varten, esimerkiksi automaattisia profilointijärjestelmiä varten.
Oikeus muuttaa henkilötietojesi käsittelyä koskevaa suostumustasi.
Oikeus siirrettävyyteen, eli oikeus hankkia henkilökohtaiset tietosi koneellisesti luettavassa muodossa tai mahdollisuuksien mukaan siirtää ne suoraan toiselta tietojenkäsittelijältä.
Valitusoikeus, jos emme pysty täyttämään oikeutettuja pyyntösi, yritämme aina antaa sinulle pätevän syyn. Joka tapauksessa, jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla olemme käsitelleet pyyntöäsi, ota meihin yhteyttä selvittääkseen asia.
Oikeus tehdä yhteistyötä toimivaltaisten viranomaisten kanssa ja turvautua muihin oikeussuojakeinoihin, jos pidät sitä tarpeellisena.
Jos haluat käyttää näitä oikeuksia tällä sivustolla kerättyihin henkilötietoihin, kirjoita osoitteeseen komerciale@linkmotors.it

 

MITÄ HENKILÖTIETOJA KERÄÄMME
Tiedot, jotka olet vapaaehtoisesti toimittanut meille palveluidemme käyttöä varten

YHTEYDENOTTOLOMAKE
Jos otit meihin yhteyttä täyttämällä lomakkeen verkkosivustollamme, olet antanut meille joitain henkilötietoja, jotka ovat tarpeen pyyntösi täyttämiseksi, kuten nimesi ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
Käytämme näitä tietoja vain tarjotaksemme sinulle palvelua, jota olet pyytänyt meiltä, ​​ja pidämme henkilötietojasi palvelimillamme vain sen ajan, joka tarvitaan pyyntösi täyttämiseen.

 

UUTISKIRJE
Sivustollamme on automaattisia rekisteröintilomakkeita, kun ajoneuvosta on pyydetty tietoja ajoneuvon nimen avainsanan perusteella.
Täyttämällä yhteydenottolomakkeen annat suostumuksesi saada meiltä ajoittain viestejä tuotteistamme, palveluistamme tai toiminnastamme.
Voit pyytää tilauksesi peruuttamista milloin tahansa napsauttamalla asianmukaista linkkiä, jonka löydät jokaisen vastaanotetun uutiskirjeen alaosasta.

Tiedot, jotka olemme keränneet automaattisesti

Nämä tiedot sisältävät tietoja, jotka kerätään automaattisesti evästeiden tai muiden selaimesi käyttäytymistä tallentavien työkalujen kautta.
Tällä verkkosivustolla käytämme joitain kolmannen osapuolen palveluita keräämään tietoja eri käsittelytarkoituksiin.

 

TILASTOPALVELUT

Google Analytics (Google Inc.)

Kerätyt henkilötiedot: evästeet ja käyttötiedot.
Käsittelypaikka: USA
Tietojen säilytysaika: 14 kuukautta

Google Analytics on Google Inc. ("Google") tarjoama verkkoanalyysipalvelu, joka kerää tietoja verkkosivustomme käytön seuraamiseksi ja tutkimiseksi sekä raporttien luomiseksi.
Tapa, jolla keräämme tietoja Google Analyticsin kautta, vaatii IP-osoitteesi nimettömyyden, joten jos vierailet sivustollamme kirjautumatta Google-tiliisi, Google Analytics kerää tietojasi nimettömästi.
Jos vierailet sivustollamme kirjautuneena Google-tiliisi, Google Analytics voi liittää vierailusi sivustollemme käyttäjätunnukseesi.
Toimiakseen Google Analytics asentaa selaimeesi evästeen.
Voit tarkistaa tai muokata tämän evästeen käyttöä koskevaa suostumusta siirtymällä evästekäytäntöön ja tarkistamalla tai muuttamalla kolmannen osapuolen evästeisiin liittyvää suostumusta.
Lisäksi Google tarjoaa sinulle mahdollisuuden estää Google Analyticsin käyttämäsi tietosi asentamalla lisäosan selaimeesi.
Ota yhteyttä sukulaisiin saadaksesi selville, miten tämä palvelu kohtelee sivustollamme kerättyjä tietoja Tietosuojalauseke.

 

Kenellä on muu pääsy kerättyihin henkilötietoihin
Jaamme henkilötietojasi vain luotettaville osapuolille, jotka auttavat meitä parantamaan tarjottavia palveluja ja kokemustasi tällä sivustolla. Nämä kohteet ovat sivustollamme kerättyjen tietojen tietojenkäsittelijöitä.
Teknologiakumppanimme ovat:

Aruba Spa, jonka osoite on Via San Clemente 53, 24036 Ponte San Pietro (BG) - tämän sivuston isännöintipalvelun tarjoamisen osalta.

Emme jaa henkilötietojasi muille ulkopuolisille tahoille lukuun ottamatta viranomaisia, joille olemme lain mukaan velvollisia pyynnön yhteydessä, ja palveluihin, joihin olet antanut suostumuksesi.

 

MITEN PIDÄMME TIETOSI TURVALLISEKSI
Teemme parhaamme henkilötietojesi suojaamiseksi: käytämme HTTPS-protokollaa tiedonsiirron turvallisuuden parantamiseen ja anonymisoimme tietosi aina kun mahdollista. Lisäksi seuraamme järjestelmäämme tarkistaaksemme mahdolliset haavoittuvuudet tai hyökkäysyritykset.
Emme voi taata tietojesi täydellistä turvallisuutta, mutta sitoudumme ilmoittamaan kaikista rikkomuksista toimivaltaisille viranomaisille ja myös sinulle, jos oikeuksillesi tai etuillesi on todellinen uhka.

 

EVÄSTEET

Kuten kaikilla verkkosivustoilla on tapana, tämä sivusto käyttää myös evästeitä, pieniä tekstitiedostoja, joiden avulla voit tallentaa tietoja kävijämäärityksiin, parantaa sivuston toimintoja, yksinkertaistaa navigointia automatisoimalla menettelyjä ja 'analyysi sivuston käytöstä.
Istuntoevästeet ovat välttämättömiä yhdistettyjen käyttäjien erottamiseksi toisistaan, ja ne ovat hyödyllisiä estämään pyydettyjen toimintojen toimittaminen väärälle käyttäjälle sekä tietoturvasyistä estämään verkkohyökkäykset sivustolla. Istuntoevästeet eivät sisällä henkilötietoja ja ne kestävät vain kuluvan istunnon, ts. Kunnes selain on suljettu. Suostumusta ei vaadita heille.

Sivuston käyttämät toiminnallisuusevästeet ovat ehdottoman välttämättömiä sivuston käytölle, erityisesti ne on linkitetty käyttäjän nimenomaiseen toimintopyyntöön, johon ei tarvita suostumusta.
Käyttämällä sivustoa, jatkamalla sivuston selaamista tai napsauttamalla OK ensimmäistä kertaa sivustolle tultaessa olevasta bannerista, kävijä suostuu nimenomaan evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön ja erityisesti näiden evästeiden rekisteröimiseen päätelaitteessaan tarkoituksiin tai pääset käyttämään päätelaitteesi tietoja evästeiden avulla.

Estetään evästeet
Evästeet on kytketty käytettyyn selaimeen: ne voidaan poistaa käytöstä suoraan selaimesta, jolloin evätään evästeiden käyttö. On huomattava, että evästeiden poistaminen käytöstä voi estää joidenkin sivuston toimintojen oikean käytön.

 

KOLMANSIEN OSAPUOLTEN KOKEET
Tämä sivusto toimii myös välittäjänä kolmansien osapuolten evästeille, joita käytetään tarjoamaan vierailijoille lisäpalveluja ja ominaisuuksia ja parantamaan sivuston käyttöä, kuten sosiaalisen median painikkeita. Tätä tietosuojakäytäntöä ei sovelleta kolmansien osapuolten tarjoamiin palveluihin, eikä tällä sivustolla ole määräysvaltaa niiden evästeisiin, joita kolmannet osapuolet hallinnoivat kokonaan, eikä sillä ole pääsyä näiden evästeiden kautta kerättyihin tietoihin. Tiedonsiirtosopimus tapahtuu suoraan käyttäjän / vierailijan ja kolmansien osapuolten välillä, vaikka tämä sivusto ei osallistu millään tavalla tähän siirtoon. Tämän seurauksena kolmannet osapuolet toimittavat tiedot näiden evästeiden käytöstä ja niiden tarkoituksista sekä niiden käytöstä poistamisesta suoraan alla mainituilla sivuilla.

Tämä sivusto käyttää erityisesti seuraavien kolmansien osapuolien evästeitä:
- Google (Google Analytics -eväste): Google Analytics on Google-analyysityökalu, joka kerää evästeiden (suorituskykyeväste) avulla nimettömiä navigointitietoja (lyhennettynä viimeiseen oktettiin) tutkiakseen sivuston käyttöä osa käyttäjistä, laatia raportteja sivuston toiminnasta ja antaa muuta tietoa, mukaan lukien kävijämäärä ja vierailut sivut Google voi myös siirtää nämä tiedot kolmansille osapuolille, jos laki sitä vaatii tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät edellä mainittuja tietoja Googlen puolesta. Google ei yhdistä IP-osoitetta muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin. Googlelle välitetyt tiedot tallennetaan Googlen palvelimille Yhdysvalloissa.

Lisätietoja Google Analytics -evästeistä löytyy sivulta Google Analytics -evästeiden käyttö verkkosivustoilla.

Käyttäjä voi valikoivasti poistaa käytöstä (opt-out) tietojen keräämisen Google Analyticsista asentamalla selaimensa Googlen tarjoama komponentti (jättäytyä syrjään).

 

SOSIAALIVERKOSTON LISÄOSA
Tämä sivusto sisältää myös laajennuksia ja / tai painikkeita sosiaalisille verkostoille, jotta sisällön jakaminen olisi helppoa suosikki sosiaalisissa verkostoissa. Nämä laajennukset on ohjelmoitu siten, että evästeitä ei aseteta sivulle käytettäessä käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi. Lopulta evästeet asetetaan, jos sosiaaliset verkostot niin tarjoavat, vain silloin, kun käyttäjä käyttää laajennusta tehokkaasti ja vapaaehtoisesti. Muista, että jos käyttäjä selaa kirjautuneena sosiaaliseen verkostoon, hän on jo antanut suostumuksensa tämän sivuston kautta välitettyjen evästeiden käyttöön sosiaalisen verkoston rekisteröinnin yhteydessä.

Laajennuksen kautta saatujen tietojen keräämistä ja käyttöä säätelevät sosiaalisten verkostojen tietosuojakäytännöt, joihin viitataan.

- Facebook (evästetietolinkki)

 

Hoidon haltija
Tällä sivustolla kerättyjen tietojen rekisterinpitäjä on:
LINK MOTORS FRANCHISING SRL
Via Guidubaldo Del Monte, 61
00197 - Rooma (Italia)
ALV-numero 14285751005
info@linkmotors.it

 

ULKOINEN VASTUU TIETOJEN KÄSITTELYSTÄ
LINK MOTORS FRANCHISING SRL on nimittänyt seuraavat ulkoiset tietojenkäsittelijät.

Aruba Spa kotipaikka on Via San Clemente, 53 - 24036, Ponte San Pietro (BG). nimetään tietojenkäsittelijäksi, joka käsittelee tietoja omistajan puolesta. Aruba SPA sijaitsee Euroopan talousalueella ja toimii eurooppalaisten standardien (Aruba Span tietosuojakäytäntö) mukaisesti.

google nimitetään tietojenkäsittelijäksi, joka käsittelee tietoja omistajan puolesta (Google Analytics).

päivitykset

Tämä tietosuojakäytäntö päivitetään 20. toukokuuta 2018.

 

 


↓ Piilota